Русенци купиха над 2500 хляба с кауза в помощ на пострадалите в Турция и Сирия

4
Кампанията на хлебопекарната продължи близо 20 дни и са събрани 705,30 лева
Кампанията на хлебопекарната продължи близо 20 дни и са събрани 705,30 лева Снимка: Русе Медиа

Кампанията на хлебопекарната продължи близо 20 дни и са събрани 705,30 лева

2351 хляба от кампанията „Хляб с кауза“ са закупени от русенци за набиране на средства за пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия. Инициативата бе подета от русенска хлебопекарна, като всеки хляб бе оскъпен с 15 стотинки, а към него пекарната прибавя от себе си още 15 стотинки.

Кампанията продължи близо 20 дни, като са събрани 705,30 лева. Сумата ще бъде преведена по сметката на фондацияМанол Пейков и приятели”, предаде Русе Медиа.

„Избрахме тази фондация, защото напълно прозрачно и ефективно помагат на бедстващите хора в Турция и Сирия, както и през фейсбук страницата на Манол Пейков може да се проследят даренията и активностите, които реализират с нашите пари.

Благодарност искаме да изкажем на всеки човек, който избра да се включи в нашата кампания. За нас тези 2351 хляба са 2351 човешки избора за солидарност, помощ и подкрепа. Изпитваме огромна признателност към всеки един от вас и сме щастливи, че хора като вас съществуват“, каза собственикът на русенската пекарна Виктор Влаеску.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Josh
    Огромни благодарности за “Филаделфия”, за това, че се включиха в подпомагането за бедстващите в Турция и Сирия 🫶🏻✌🏻🙌🏻👏🏻. Естествено и аз бях един от тези, които се включиха в кампанията, не можех да пренебрегна.. Благодаря Ви 👐🏻🤲🏻
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари