Три режима на транспорт

3
С кораб, влак, а вече и с атракционно влакче може да стигнете до русенския кей
С кораб, влак, а вече и с атракционно влакче може да стигнете до русенския кей Снимка: Facebook

С кораб, влак, а вече и с атракционно влакче може да стигнете до русенския кей

"Три режима на транспорт". Така е озаглавил снимката си русенец, който е заснел откритото русенско влакче по алеите на кея.

Влакчето е ново и и от седмица вече се движи по нов маршрут - от ресторант Кенор в Парка на младежта по централната алея, покрай Тенис кортовете, алея „Младост“, алея „Перистери“, кръговото кръстовище на Дома на културата, ул. „Александровска“, ул. „Мостова“, ж.п. прелеза на топлата вода, алеите на кея до Вития мост. Обратният маршрут минава по алеите на кея, ж.п. прелеза на топлата вода, бул. „Придунавски“, ул. „Независимост“, алея „Лилия“, зад Дома на културата, алея „Перистери“, алея „Стоян Брашованов“ до ресторант Кенор.

Атракционното влакче вози пътници с работно време от 12:00 до 20:00 ч. през работните дни и от 10:00 ч. до 21:00 ч. през уикенда. Цяла обиколка струва 8 лв. за възрастни и 5 лв. за деца до 7 г., а за разходка от ресторант Кенор с крайна точка Вития мост желаещите заплащат 5 лв. за възрастни и 3 лв. за деца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Възмутен
    Защо пропускате и с трактори. Ето вече е ясно, че новия кмет на Русе ще е тракторния академик, всички ще изкараме курсове за трактористи и проблема е решен. Павликенския герой ще довърши делото на юнака от Бенгази
  • 2
    5
    Русенец
    Улиците са като след бомбардировка.
  • 3
    4
    Русенец
    Може и с кола, с мотор, с колело, с тротинетка, с ролкови кънки и дори пеша.
  • 6
    3
    daskal
    Стига влакчета, дронове, фестивали, въртележки и изложби! Оправете улиците, бе, кретени! Такова чудо в Русе не е било! Градът е опустошен!
  • 7
    2
    Гражданин
    Защо така правя асоциация със самолета до Скопие.И с Потьомкиновите села.Боже,опомни обезумялата управа на града!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари