Община Русе пръска срещу комари тази вечер

1
Дезинсекцията ще се осъществи в двата парка, кея и на улица "Александровска"
Дезинсекцията ще се осъществи в двата парка, кея и на улица "Александровска" Снимка: Община Русе

Дезинсекцията ще се осъществи в двата парка, кея и на улица "Александровска"

Във връзка с провеждането на концерт, с който Община Русе отбелязва Деня на Дунав, тази вечер от 18:30 ч. в района на кея ще бъдат предприети действия по дезинсекция против комари.

Със закупения от местната администрация специализиран автомобил ще бъдат третирани още централна градска част, ул. „Александровска“, както и Парка на младежта и Парка на възрожденците.

Припомняме, че от 20:00 ч. на откритата сцена на кея, намираща се в близост до Вития мост, ще бъде изнесен концерт с участието на Мажоретен състав „Екстрийм“, Студио за поп и джаз пеене „Икономов“, Танцово студио „Импулс“ при Общинския младежки дом и Детска вокална група „Слънце“ при ОбДЦКИ. От 21 ч. ще започне празничният концерт на Биг Бенд Русе с диригент Димчо Рубчев, а програмата ще завърши с изпълнения на русенската рок група „SODA А’COUSTIC“.

При неблагоприятни метеорологични условия концертът ще се състои на друга дата, посочена от организаторите, като дезинсекцията ще се осъществи непосредствено преди провеждането му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Пенчо Милков да го напръскат против пучи въшки!
  • 6
    3
    Питане???
    А бай Пенчо /кмета/ ще пръска ли? Става въпрос за комарите, щото той другото си го пръска, така казват колежките...
  • 9
    2
    Ооо
    А ние, които не живеем на посочените места? Докога с тази работа на парче!? Община Русе само това ли е, а другите населени места?
  • 9
    1
    Ко?
    Чакай сега, а ние които не смятаме да ходим на концертите ви, които са просто начин за крадене на пари, да ни ядат комарите? Така ли?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари