Русенско училище направи площадка за безопасност на движението

1

Иновативна училищна площадка помага на учениците да станат по-безопасни пешеходци и водачи

В русенското ОУ „Тома Кърджиев“ бе открита вътрешна училищна площадка по безопасност на движението. Тя е създадена от екип от учебното заведение. Идеята е учениците да могат да използват площадката и при лоши метеорологични условия.

В нейното оформление са участвали учителят по технологии и предприемачество Пламен Петров, който е изработил проекта за улица, тротоари и пешеходни пътеки, както и Пламен Георгиев и Огнян Витанов - с цветово изпълнение. Стенописът е изработен от Юлия Пенкова, учител по изобразително изкуство и технологии и предприемачество, която създава градска среда с превозни средства и пътни знаци.

От училището споделят, че площадката се радва на голям интерес сред учениците. Надеждата е с нейна помощ те да надградят своите знания и умения при ориентиране в пътната обстановка, а училището да остане територия без пострадали от пътно-транспортни произшествия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари