Русенският карнавал се завръща

11
Поканени са всички русенци, гости и приятели на града
Поканени са всички русенци, гости и приятели на града

Поканени са всички русенци, гости и приятели на града

Русенският карнавал се завръща. Той ще се проведе на 24 юни от 19:00 часа на сцената пред Съдебната палата и на площад „Свобода“.

Поканени са всички русенци, гости и приятели на града.

В атракцията ще се включат танцови и музикални състави, клубове и индивидуални участници от русенски и международни формации.

Подготвени са концерти, шествия, танци, забавления и игри, а жителите и гостите на Русе могат да участват в индивидуални и групови изяви и импровизации.

Има и изненади от популярни и атрактивни певци и танцьори, които ще бъдат обявени в навечерието на карнавала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    Мдаа
    Ще гепим пак едни пари. Даже имената на гепещите знам. Що бе човек, апартамент на любовницата си купи, вече си на години със сериозна еректилна дисфункция, за какво ти е? Виж го Пламен на какво е заприличал.
  • 4
    3
    ха-ха
    Ми статията тъпа, като за такива коментиращи.
  • -4
    2
    Симон
    Шъ съ ублека кату кмет на Борово, щото наесен там шъ мъ избират селяните. За да бъдем разпознаваеми в лево от мен шъ е Борката Българинов кат кмет на Русе. Зад нас, на метър, шъ дефилират дамите ни на сърцата Надка пиратка и Рониту.С Любов и Поезия градим нашата предизборна културна революция, щото нии сме получавали заплати у областната администрация, ама невежите ни биха шута и ни изгониха. Борката щъ ги осъди да си платят тия тъпани, той си е пекан баш майстор адвокат
  • 15
    1
    Много тъпа статия
    аз ще се маскирам като ИВАН културиста и ще скоча в шадравана
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари