Русенските превозвачи се отказаха от протеста заради опашките на Дунав мост

0
Те остават в протестна готовност докато не получат уверение, че исканията им ще бъдат удовлетворени
Те остават в протестна готовност докато не получат уверение, че исканията им ще бъдат удовлетворени Видео: КИС 13

В протестна готовност остават превозвачите в Русе

Днес те имаха намерение да се включат в националния протест, но се отказаха заради струпванията на тежкотоварни автомобили в района на Дунав мост и желанието им да не предизвикат допълнителни затруднения на трафика, информира КИС 13

Исканията на превозвачите остават непроменени, като основните са да не се увеличават цените и обхвата на ТОЛ системата и да се намали акциза на горивата с 50%.

Един от най-сериозните проблеми за превозвачите е свързан именно с пътните такси и заплащането на т.нар. "компенсаторни такси". Превозвачите искат също да няма такси за второстепенните пътища.

Транспортните услуги се влияят много и от цената на горивото, която се е увеличила двойно от 2020 досега, споделиха още превозвачите.

След вчерашната среща, превозвачите се надяват да се вземат мерки насочени към техния бранш, за да се минимализира ефектът от инфлацията и да се облекчат транспортните фирми.

Те остават в протестна готовност докато не получат уверение, че исканията им ще бъдат удовлетворени.

Вижте повече подробности във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    чичо Пепо
    Просто прецениха, че никой няма да им види маймунджилъците и просто няма смисъл. Няма къде да се наредят, свирят и пречат. Иначе... можеха и на една поляна да отидат да протестират.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари