Русенски полковник построи космически кораб от “Междузвездни войни” в апартамента си

0
Бившият военен решил да си има у дома истинско копие на имперски разрушител, какъвто видял във филма
Бившият военен решил да си има у дома истинско копие на имперски разрушител, какъвто видял във филма

Бивш военен построи космически кораб от “Междузвездни войни” в апартамента си в Русе, разказаха очевидци, участвали в градежа.

Въодушевен от сагата на Джордж Лукас, русенски полковник от запаса решил да си има у дома истинско копие на имперски разрушител, какъвто видял във филма. За целта той извикал познат строител и му поръчал да изгради космическия кораб в детската стая. За материал бил избран гипсокартон. Разрушителят е със “скромните” размери 2,50 на 1,90 метра. Около него са поставени лампички, които имитират звездите.

“Имперският разрушител направо те притиска. Като влезеш в стаята, чакаш отнякъде да се появи Дарт Вейдър или самият император Палпатин”, разказват гостите на полковника.

Идеята за необичайната стая е на сина на бившия военен, който бил голям фен на филмовата сага. Космическият кораб бил иззидан за две седмици и половина. Отвън е боядисан с черно-сива боя, наподобяваща желязо. Отвсякъде бойният кораб прилича на военна машина, разказват очевидци. Русенецът обаче предпочита да пази в тайна звездния си разрушител и не желае да бъде споменавано името му.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари