Русенски полицаи с отличия за спортни постижения

0

В Министерството на вътрешните работи вчера се състоя традиционната официална церемония за връчване на годишните награди на Спортната асоциация на МВР. 

Заместник-министрите на вътрешните работи Стефан Балабанов, Красимир Ципов и Милко Бернер, главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов, директорите на ГД “Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов, на ГД „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски, на СДВР ст.комисар Ивайло Иванов, на Дирекция „Миграция“ Николай Николов, ректорът на Академията на МВР ст. комисар доц. д-р Неделчо Стойчев,  Златко Тодоров, съветник на министъра на вътрешните работи, Чавдар Атанасов – директорът  на ЦБПС и главен секретар на СА – МВР, Гошо Динчев, съветник на министъра на младежта и спорта присъстваха на събитието и връчиха награди на изявените спортисти.   

На церемонията присъстваха и представители от ОДМВРРусе, водени от директора ст.комисар Теодор Атанасов.

В категорията „Индивидуални спортове – мъже“ са наградени двама служители от ОДМВРРусе. Отличените русенци са: Александър Йорданов и Светослав Бодуров, които заеха І-во място на тазгодишния Национален преглед по Полицейска лична защита.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари