Русенски маникюристки заеха призови места на фестивал в Москва

2

Русенски маникюристки се завърнаха с призови места от първото издание на международния фестивал “Nail Olymp Moscow 2018” с организатори Елена Шанская и Таня Шестакова.

Надпреварата се проведе между 26 и 27 май в Русия. Първо място заеха русенките Мари Папазян и Атанаска Николова. Цветелина Тренова е класирана втора, а Ани Данова – на трето място. България се класира на четвърто място в отборната надпревара с 16 първи, 3 втори, 1 трето и 1 четвърто място. Мари Папазян е представила пред журито пръстен и медальон изработен с материали, които се използват за изграждане на нокти – гел, украсени с камъни SWAROVSKI. Атанаска Николова е участвала с микс медия – рисуване върху удължители със смесена техника.

Събитието премина с невероятен успех, и се очерта като най-успешния проект в нейл индустрията в Русия, провеждан досега. Във фестивала се включиха повече от 340 състезатели от 32 страни. Освен конкурсите за маникюристи наживо и задочно, през двата дни в четири зали едновременно течаха мастър класове и демонстрации от известни имена и бизнес тренери, лектори и инструктори. Залите бяха тематично разделени по интереси: зала за изграждане на нокти и маникюр, зала за педикюр, зала за дизайни и арт теми и бизнес зала, за тренинги и бизнес лекции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук