Възпитаниците на маестро Икономов пожънаха голям успех за Русе

1

От 3 до 5 юни в гр. Петрич се състоя ХVІІ Фестивал на детско-юношеската забавна песен "Изгряват звезди". В него взеха участие изпълнители от България, Италия, Македония и Русия.

Възпитаниците на маестро Вили Икономов също се включиха в музикалната надпревара и пожънаха голям успех за Русе и вокално студио за поп и джаз "Икономов" при ВЧ "Зора". В конкуренция с 34 изпълнители в първа възрастова група, Магдалена Георгиева завоюва първа награда, а Виктор Димитров - трета награда. В същата група Николай Радев бе отличен със специалната награда на Фондация "Изгряват звезди". В четвърта възрастова група се представи Боряна Борисова, която също спечели първа награда. Изпълненията на Кристина Тодорова - "Обич моя" и "Just walk away" й донесоха ГРАН ПРИ във втора възрастова група.

Гала концертът и награждаването на лауреатите се състоя вечерта на 5 юни, на откритата сцена на площада пред читалището в Петрич и се излъчи на живо по телевизия "Родина".

Младите изпълнители се връщат в Русе щастливи и удовлетворени от представянето си във Фестивала и продължават усилена подготовка за нови постижения и в други музикални конкурси в България и чужбина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари