Русенски депутат: Валутни помпи като „Била“, „Лидл“, „Кауфланд“ източват националния ни капитал

6
Златан Златанов обяви, че победата на „националната революция“ е неизбежна
Златан Златанов обяви, че победата на „националната революция“ е неизбежна Снимка: Златан Златанов / Facebook

Златан Златанов обяви, че победата на „националната революция“ е неизбежна

Един от ексцентричните депутати на „Възраждане“ обвини от трибуната на Народното събрание четири вериги магазини, че източват националния капитал, и обяви, че победата на „националната революция“ е неизбежна.

Златан Златанов от антизападната формация направи изказване във връзка с разглеждане на първо четене на промени в Закона за мерките срещу изпирането на пари, предложени от Министерския съвет.

От „Възраждане“ гласуваха против поправките, като основен техен аргумент бе, че те са наложени от Европейския съюз. Златан Златанов пък кой знае защо намеси в дискусията западни вериги магазини.

„Ние не създаваме законопроекти, които да насърчат местното производство. Вместо това територията на страната е осеяна с валутни помпи като „Била“, „Лидл“, „Кауфланд“, „Карфур“, които източват нашия национален капитал“, посочи депутатът от антизападната политическа сила.

„В момента нашето Народно събрание се занимава с това да прокарва законопроекти, писани под диктовка от някакви брюкселски бюрократи, чиито имена са неизвестни; под диктовка, която да регламентира една абстрактна материя като финансовия пазар, но която материя е с много голямо значение по отношение на създаването на независим стопански фундамент.

И ето защо, когато, а това е неизбежно, националната революция победи и в България бъде поето управлението от национално мислещи, отговорни мъже и жени, ние ще променим законодателството в посока да имаме независима централна банка, собствени финансови платежни инструменти, ще премахнем всякакви закони, приети под диктовката на брюкселските бюрократи, които ни налагат дългово робство, включително и подобни законопроекти, които целят да отвържат ръцете на българската свободна инициатива“, добави 44-годишният Златанов, който е народен представител от русенския избирателен район.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    23
    Златанчо лудия
    Златан вече е за усмирителна риза. Горкото момче, не осъзнава колко е лудо.
  • -1
    22
    Климент Николов
    Разбира се, че е така!
  • 2
    21
    Венци
    Хората симпатизиращи на Възраждане не гласуваха заради този глупак Мариян Димитров.
  • 12
    20
    До Марян Димитров
    Маряне, през колко партий мина? Откъде ли не се кандидатира? Сега от ВГъZZраждане ли се надяваш да налапаш кокала. Няма да стане, понеже целият град ви познава с Плешивата Златка и Милен Психото и ви се подиграват!
  • 11
    19
    Даскал Тони
    Примката около парите в брой постепенно се затяга. С новия валутен закон митничаря може да ви прибере всичките пари, ако не сте му симпатични. Всяка сделка над 1000 евро в брой става съмнителна. Въобще парите в брой са много неудобни за контрол. Затова под вещото ръководство на герб и пп българските евроовце уверено се движат от лев към евро и след това към цифрово евро..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари