Русенската опера представя "Трубадур"

2
Русенската опера ще представи постановка на "Трубадур" от Верди, на 4 февруари (неделя) в Доходното здание в Русе
Русенската опера ще представи постановка на "Трубадур" от Верди, на 4 февруари (неделя) в Доходното здание в Русе Снимка: Държавна опера - Русе

Русенската опера ще представи постановка на "Трубадур" от Верди, на 4 февруари (неделя) в Доходното здание в Русе

Това съобщи пиарът на културния институт Диана Димитрова, предаде БТА.

Диригент на спектакъла ще бъде маестра Вилиана Вълчева.

В ролята на граф Ди Луна ще се превъплъти баритонът Александър Крунев, а като Леонора на сцената ще му партнира сопраното Цветелина Василева.

"Искрено вярвам, че с моите прекрасни колеги, които също изграждат много ярки роли в "Трубадур", ще сътворим един незабравим спектакъл", казва оперната прима Цветелина Василева.

В спектакъла участват солисти, хор и оркестър на Русенската опера.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    7
    Спокоен
    Вижте, малко повече смирение. Димитрова ми е съседка по вход. Всъщност е дълбоко нещастна жена, на която живота и не е лек. Вие се прибирате вечер при семействата си, при близките си, но тя се прибира сама. Няма дете до себе си, няма близък, няма котка дори. Тъжно е.
  • 1
    6
    Ехааа
    Спомени много. Леля Диана винаги си е била изцъклено кукуриго, но Вики, дъщеря и, ми духа като беше на 13. Симпатяга беше. Скоро я мернах във ФБ какъв бидон-табуретка е станала. То не че и аз не съм провесил шкембе. Ех, годинките как вървят.
  • 0
    5
    Джумал
    Понеже съм много в темата "Димитрова", човекът който и осигури жилище и я прибра, защото тя си беше една проста курва с дъщеря от неясен осеменител, някак пострада от гадно заболяване. Та курвата го заряза бе! В най тежкия момент. Жоре, мина рубикона, да си ми здрав. Карали сме се, но винаги съм бел на позицията, че това е долна и тъпа курва.
  • 1
    4
    Визитка
    Диана Димитрова. Води се на учет /да, така се пише с "У"/ в психодиспансер - Русе. Хоспитализирана и изписана с подобрение, назначено лечение в извън амбулаторна обстановка. За кратко преподавател и класен ръководител в МГ-Русе, освободена след протест на родители и учители.
  • 4
    3
    Е, пък до 2
    Когато колата не върви, сменя се кривото колело и нещата си идват на мястото. Няма ли някой с топки, да ви организира, да обясни на сляпото ви ръководство, че зачертахте институцията с тази просташки-войнствена жена? Идвала е в офиса ми да проси пари за реклама в някакво радио. Приех я от учтивост. След 10 минути само дето не я изритах защото е на години.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари