Кола се заби в стълб на булевард "Цар Освободител"

0
Полицаите са отчели несъобразена с пътните условия скорост
Полицаите са отчели несъобразена с пътните условия скорост Снимка: TVnews-Hessen / Илюстративна

Полицаите са отчели несъобразена с пътните условия скорост 

На 13 ноември около 23:25 часа в град Русе, на булевард "Цар Освободител", в района на кръстовище с кръгово движение с булевард "Генерал Скобелев" в посока булевард "Христо Ботев", лек автомобил „Алфа Ромео“, управляван от 19-годишна, при движение с несъобразена скорост с ширината на пътното платно, радиуса на ляв завой и пътните условия, се е отклонил вляво попътно, преминал е през бордюр и с предната си част се е блъснал в железен стълб на тролейбусната мрежа.

В резултат на удара при инцидента са пострадали водачката с диагноза - натъртване в областта на гърдите и пътничка, возеща се отпред вдясно с натъртване по тялото. След преглед на мястото на ПТП от екип на спешна помощ те са освободени за домашно лечение.

Пробите за алкохол и наркотици са дали отрицателен резултат. Екип на пътна полиция е документирал произшествието, с причина - несъобразена скорост с пътните условия. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 17
    4
    daskal
    Добрата новина - не е връхлетяла върху хора. Лошата - повредила е стълба на тролеите. Предложение - да ги тестват освен за алкохол и наркотици и за наличие на главен мозък.
  • 15
    3
    Някоя си
    Пиклите са се правили на състезателки ...
  • 13
    2
    Моци
    На много кифли им дадоха луксозни возила и разбира се това е резултата. Да не говорим че нямат стаж и опит,ама са взели КНИЖКИ! Доброто е, че няма след това погребение!
  • 1
    1
    Бат Асен
    BMW -то много върви...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари