Русенка: Това са пейките на площадчето пред Пантеона на Възрожденците

10

В парка са подменени много пейки, но тези са останали незабелязани от градската управа

Изпочупени и в лошо състояние пейки в градинката срещу Пантеона на Възрожденците. Сигналът е публикуван от Валя Кънчева в групата "Писмо до кмета на Русе". Ето какво пише тя:

"Това са пейките на площадчето пред Пантеона на Възрожденците. Лъскавият купол може би засенчва тези недостатъци? В парка са подменени много пейки, не се ли видяха и тези, особено при реновирането на Пантеона?".

Пейките са разположени пред исторически паметник с национално значение и са част от парковото пространство около Пантеона на възрожденците, затова е редно изцяло да се подменят, смятат русенци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    15
    Някой
    Е кво им е на пейките? Малко са старички, но сигурно вършат работа! Или искате модерни? Пенчо до края на седмицата да си ги сменил😂!
  • -2
    14
    БайБоцимир
    Важно е Альоша да е ок, нали? И да се извисява над всички, а под него сгушен и невзрачен Мемориалът на загиналите във войните за национално обединение русенци?
  • 7
    13
    Гражданин
    До всички апологети на Пънчо.Че трябва да се пази и да не се руши е азбучна истина.Ама веднага изниква въпросът - Къде е прехвалената общинска полиция ли, или каквото беше там.Едно е да пъдиш Мики Маус,друго е да свършиш нещо полезно.Не може ли да се монтира камера и с неин запис да се установят кретените,които чупят.И тогава съд,докато им съдерат и последната риза от гърба с глоби.Къде са патрулите на охранителната полиция?.А що се отнася до това,какво е "направено" по-добре да замълчат привържениците на Пънчо.
  • 6
    12
    русенец
    Много Лъжи си написал "Сашо". Аз живея до Парка на младежта и много добре знам какво се направи в него. Друг е въпросът, че пейките и осветителните тела трябвало да ги направят идиотоустойчиви,защото кретените, които чупят и трошат нямат умора.Същото се отнася и за Парка на възрожденците. Злобата при теб е в повече и изглежда си напълно ослепял за да не видиш всичко,което се направи в града.
  • 4
    11
    Към критикуващата...
    Не знам дали няма и другаде такъв вандализъм, но знам, че Община Русе отдели огромни средства за камери за видеонаблюдение и практически никъде вече човек не може да седне спокойно или да реши да изневери на жена си, щото все някой може да го види, заснеме и докладва, а градът е клюкарски. Също така не знам и дали има друг български град с толкова занемарени пейки пред паметник с национално значение!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари