Русенка ще се бори за сърцето на Ергена

9
Тя се запозна първа с Алек
Тя се запозна първа с Алек Снимка: Facebook / Ергенът

Тя се запозна първа с Алек

Екатерина Тодорова е от Русе и работи като модел. Тя е една от претендентките за сърцето на Ергена в третия сезон на тв предаването, което стартира тази вечер.

Русенката е дете от смесен брак – баща ѝ е българин, а майка ѝ – рускиня с монголски корени, става ясно от визитката й в страницата на предаването. За нея родителите ѝ са пример за това, че истинската любов съществува.

Екатерина Тодорова израства в семейство, в което любовта е поставена на пиедестал, и именно затова търси човек, който искрено да я обича. Най-голямата ѝ мечта е да се види като булка – за нея сватбата е празник, който отбелязва любовта между двама души, казва моделът.

Русенската бе първата представена дама тази вечер. Тя подари на ергена Алек Младенов любовно писмо. Екатерина призна, че го е харесала от пръв поглед.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    17
    Тоз Миндил
    има шанс да се пребори за топките на пърча Асан от наше село.
  • 3
    16
    123456
    Ще се бори за чепаму!
  • -2
    15
    Дъмби
    Добре, гледай си небългарските телевизии, ръси умни тъпотии в провинциалните сайтове и си бичи айляка еврогействайки наляво-надясно. Ако и някой ден се престрашиш да си закараш мършавия задник на укро-фронта, за да защитаваш света от злото жуже, цена няма да имаш. Ще поперпя едно лате макиато с пъмпкин тейст в шарена еврогейска чашка.
  • 4
    14
    до 13
    И аз не гледам български телевизии, просто ти направих предложение. Иначе си прав, оскотели сме и сме се превърнали в добитък, някои сте станали и простаци.:) Хайде, бъди здрав, пък ако някога забравиш наученото в обора и станеш интелигентен и възпитан, пак се обади!:)
  • -2
    13
    Дъмби
    по темата не съм наясно, понеже телевизия не гледам. Коментирам по много по-наболяла тема от тази за Ергенинът, а именно че българинът е оскотял до невиждани досега висоти. Не се опитвай да ми налагаш цензура, еврогейски капут смотан. Твоя интелигентен коментар какъв е, че нешо не го виждам.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари