Русенка: Шофьорите по тази линия често пушат в пълен автобус

10
Във фейсбук групата "Сигнали към Община Русе" жена се оплака от шофьор на градския транспорт, който пушел по време на работа
Във фейсбук групата "Сигнали към Община Русе" жена се оплака от шофьор на градския транспорт, който пушел по време на работа Снимка: Dunavmost / Архив

Във фейсбук групата "Сигнали към Община Русе" жена се оплака от шофьор на градския транспорт, който пушел по време на работа

"Здравейте. Днес в автобус № 30 от 8:05, тръгващ от Рига, шофьорът пуши цигара по време на шофиране. В този автобус се возят предимно деца и възрастни хора. Шофьорите по тази линия често пушат в пълен автобус. Прилагам снимка на регистрационният номер на буса. На пушещ шофьор нямам, тъй като детето ми го е било страх да не го свали и да закъснее за училище."

От коментарите под публикацията на русенката стана ясно, че това съвсем не е изолиран случай. Други русенци споделят подобен опит от градския транспорт: "Аз в 10-та редовно срещам пушещи, което на отворен прозорец лятото е търпимо", "Дано се отървем от всички тея морги движещи се из Русе, които не знайно как минават ГТП".

Друга русенка допълва с коментар: "И 18-та линия е на същото положение по принцип, автобусът е обявен че ще дойде 5:32 на Борисова а той почти всяка сутрин идва в 5:45 ч. и едни стари раздрънкани бараки ужас. Едни спазват разписание, други не."

Кметският пълномощник Любомир Керимов отговаря, че въпросната 30-та линия се експлоатира от фирма Шанс до 30 април. От 1 май вече е към Общински транспорт и тогава Общината ще може да налага строг контрол на шофьорите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    Моя милост
    Пушенето е навик от който трудно можеш да се откажеш. Това за заклетите пушачи е като храненето и пиенето. Като не ти харесва не пътувай с този автобус.
  • 0
    8
    Потребител
    Ами аз като го видях същия зелен стар автобус ми се присра защото от седалката хванах колорадски бръмбар влезе ми в ректома
  • 8
    7
    Русенка
    Общината контролира ли ги тия частници? Как тези автобуси успяват да минат технически преглед? Къде е ДАИ? Понякога имат само една отваряща се врата. Имат дупки в пода. Няма нито една здрава седалка. С две думи: пълно безхаберие
  • 8
    6
    😥
    А в 10мръсотия и стари автобуси страх да те хване
  • 18
    5
    Дааааа
    Да те е гнус да влезеш при тези боклуци
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари