Силно се впечатлих от този млад мъж в градския транспорт

17
Милене, продължавай така, работи си работата с любов. Това е щастието
Милене, продължавай така, работи си работата с любов. Това е щастието

Русенка, ползваща градския транспорт е имала приятна случка, която сподели с членовете на фейсбук групата "Русе".

"Толкова сме свикнали да сме обкръжени от лошотия, злоба, завист, че снощи бях много впечатлена от един млад човек на работното му място.
Шофьор на тролей на име Милен. Този млад човек посрещаше пътниците с " добър вечер, здравейте " и след таксуването пожелаваше "приятна вечер
", разказа г-жа Емилия Иванова.

"Не знам на вас, но на мен не ми се е случвало отдавна", сподели тя.

"Милене, продължавай така, работи си работата с любов. Това е щастието", завършва положителния си пост благодарната пътничка.

Сред адмирациите за отношението и човещината му е и коментарът на неговата сестра, която пише: "Прекрасен човек е! Чувствам се като помилвана от бог, че точно той ми е брат".

"Случвало ми се е да пътувам с тролейбуса, който този младеж управлява. И всеки път съм се възхищавала на отношението му към пътниците - усмихнат, внимателен, отзивчив! Дано има повече такива добри хора!", допълва Надежда Рускова.

А г-н Кръстев разказва: "Адмирации за Миленчо. Бях свидетел на това и ми направи силно впечатление ,че е пример за подражание, пример за човечност доброта, това е пътя и не само по който той шофира в ежедневието. Възпитание, култура. Възхищение, Желая много, Здраве и семейно Щастие!!!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Май е такъв един месец, в който да идеш на плаж е още рано, а да започнеш диета е вече късно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук