Отвратителен градски транспорт!

9
Дълго търпях, ама минаха всякакви граници
Дълго търпях, ама минаха всякакви граници Снимка: iStock

Отвратителен градски транспорт, става дума за частните автобуси, 18 и 28 линия. Дълго търпях, ама минаха всякакви граници.

Така започва постът на г-н Илиян Тодоров във Фейсбук групата "Писмо до кмета на Русе".

"Първо че не спазват разписанието, тръгват по-рано или с 15 минути по-късно, някои от шофьорите не дават билети, а напоследък дават някакви стари билети, които отдавна са изтекли. Имат арогантно държане, качва се възрастен човек с количка, шофьора се сърди", обяснява гневният гражданин.

"Преди няколко месеца бях свидетел как се кара на ученик че валидната му ученическа карта не важи понеже не му работило устройството. Освен че не спазват разписанието, се качвам и кондуктора го мързи да стане от мястото си и ме принуждава да се доближа до него за билет. И тези частниците, тези малките автобуси, имат на кръст 10-12 места за сядане, дето се пълнят на втората спирка, та това транспорт ли е? Шофьорите и кондукторите са без предпазна маска, подчертавам, ''Без маска" и допускат пътници без маска, а иначе на вратата пише ''задължително с предпазна маска", сподели разочарованието си той.

"Към пътуващите, на двойните места сядате от външната страна и не допускате друг да седне до вас, явно сте се наплашили с този вирус, ама в пиково време като всички прави се блъскат на по малко от педя разстояние!?? Като цяло съм много разочарован и ще помоля да се вземат някакви мерки, най вече да се спазва разписанието, а не да тръгват с между 5-15 минути по рано и в някои случаи си позволяват да тръгва по късно, по късно с между 10-20 минути", завършва постът си г-н Тодоров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари