Русенец улови 23-килограмов бял амур

10

Николай Кутинчев: Пожелавам на всеки да изпита подобно изживяване с такова речно чудовище!

Русенецът Николай Кутинчев постави личен рекорд, след като извади от водите на река Дунав огромен бял амур. Рибата е била с тегло 23,12 кг, а уловът ѝ е бил истинско предизвикателство.

Николай Кутинчев се занимава с любителски риболов от около 20 години, пред които е хващал доста хубави риби, но до момента белите амури на въдицата му са достигали най-много 19 кг. Мечтата му е била да види на теглилката число, започващо с двойка, и това най-после се е случило.

„Доста ме поизмъчи, бори се повече от достойно! Около 20 минути не искаше да излезе да го видя какво е поне, но в крайна сметка успях. Благодаря на Ивайло Стоянов, без чиято помощ тази риба нямаше да бъде моят личен рекорд за бял амур!“, разказа Николай Кутинчев, цитиран от Русе Медиа.

Рибата е била извадена с помощта на кеп, а стръвта е била две царевици с мед на куката. „Пожелавам на всеки да изпита подобно изживяване с такова речно чудовище!“, сподели щастливият риболовец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    8
    123
    Риба, като тази, ако се върне във водата се обявява нашироко, най-малкото за да окуражи и други да постъпят така. Щом не се обелва нито дума, изпражили са го на флейки оваляни в брашно. Жалко.
  • -2
    7
    Гандалф
    Тоя се е снимал с надуваема риба, последната крачка преди надуваемата жена.......
  • -3
    6
    Alèx
    Поздравления! Но сте хванал амура на Десито от Дулово или на ГНОМА от ЖП-то от Батин! Ко беше го фанал последн ия, щеше да я занесе при събратята и в Парла мента да са вмирише!
  • -3
    5
    Този го знам
    Той е общински служите, това означава ли, че всичко е нагласенО?
  • 5
    4
    Моето име
    Аз чух от русенец, че рибокът е пуснат обратно. Защо не пишете?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари