Русенец с тротинетка отнесе глоба от 300 лева

5
23-годишният мъж се държал арогантно и обиждал полицайка от Второ РУ
23-годишният мъж се държал арогантно и обиждал полицайка от Второ РУ Снимка: Getty Images

23-годишният мъж се държал арогантно и обиждал полицайка от Второ РУ

На 27 септември около 04:20 часа на русенската улица „Академик Михаил Арнаудов" екип от Второ РУ е забелязал водач на индивидуално електрическо превозно средство да се движи криволичейки по пътното платно.

Когато мъжът приближил, служителка от екипа му е разпоредила да спазва правилата, като се движи в дясната част на пътното платно, за да не създава предпоставки за ПТП.

Водачът не само не изпълнил разпореждането, а приближавайки се към униформените е започнал да отправя обидни думи, особено към служителката.

Изяснена е самоличността му – русенец на 23 години. За извършеното от него е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство, а с решение на Районен съд - Русе му е наложено наказание - глоба в размер на 300 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    8
    Стоил
    А Данчо циганчето, дето проси пред 3та поликлиника и иначе е добра душа и единственото му престъпление е слабостта му към алкохола и това, че се е провалил в живота, е в затвора. А истинските престъпници ги толерират
  • -5
    7
    Стоил
    Жалките пагони само това могат.Тормозят редовите граждани за дребни нарушения, а дилърите, крадците и биячите ги знаят и редовно ги привикват на спявка, но пак са на свобода. Как да имаш уважение към тях? Наркомана, който ми разби мазата, го знаят като пръв роднина и е осъждан, но пишлемето си е на свобода и продължава да извършва престъпления. Защо ли??
  • 7
    6
    Владимиров
    Да бе, те затова мъжете пикаят в Швейцария седнали, че да не смущавали съседите с шум, ако го правят прави. И там са малко преувеличени нещата. Но идеята е, че трябва да му се бърка на Ганьо в джеба всеки път когато стъпи накриво. Най си го боли Ганьо, като му вземе някой алтъните.
  • 7
    5
    Ффффхх
    Най-сетне светлинка в тунела!
  • 16
    4
    Гост
    Беззаконието поражда чувство за недосегаемост. А смееше ли някой да гъкне на милиционер, едно време?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари