Русенци пребориха конкуренцията в Hell’s Kitchen

5
Людмил Мацоев и Цанко Цанков влизат като съперници в червения и в синия отбор
Людмил Мацоев и Цанко Цанков влизат като съперници в червения и в синия отбор Снимка: Facebook

Людмил Мацоев и Цанко Цанков влизат като съперници в червения и в синия отбор

26-годишният русенец Людмил Мацоев успя да се пребори за мястото си в Hell’s Kitchen и влезе в червения отбор в шоуто.

Людмил живее в Хага и работи в един от ресторантите на легендарния готвач Джейми Оливър в Нидерландия. Чуждестранните му колегите го наричат Луи. Людмил не веднъж е постигал кулинарните си цели и мечти.

Започва като мияч на чинии в азиатски ресторант и бавно се издига до готвач. Като най-силни свои качества посочва развитата си емпатия, комуникационните си умения и лесното сприятеляване с хората. Отборен играч е и е тренирал баскетбол.

В синия отбор пък влезе Цанко Цанков, който е на 33 години и живее в Германия. Работи в изискан ресторант и ръководи екип. На 12 се мести да живее в Гърция и там учи в кулинарно училище. Готвил е за популярни личности на остров в Егейско море. Говори 4 езика.

Пожелаваме им успех!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари