Русенец отнесе 1500 лева глоба заради насилие върху бременна жена

1
Жената била със счупен нос, хематом и кръвонасядане на очите, охлузени бузи и скули
Жената била със счупен нос, хематом и кръвонасядане на очите, охлузени бузи и скули Снимка: Dunavmost

Жената била със счупен нос, хематом и кръвонасядане на очите, охлузени бузи и скули

В периода от 10.03.2023 г. до 15.03.2023 г. в град Русе, на два пъти, и в условията на домашно насилие по смисъла 37-годишен русенец е причинил на бременна жена леки телесни повреди, съобщават от Районен съд - Русе. Телесните повреди се изразяват в счупване на носни кости, хематом на долен клепач на дясно око, кръвонасядане на долен клепач на ляво око и в кръвонасядане, и охлузване на лява скула, и буза.

Състав на Районния съд в Русе наложи на мъжа административно наказание „Глоба“ в размер на 1500 лева. Това стана след постигнато и подписано споразумение между лицето, неговия адвокат и прокурор от Районна прокуратура - Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Балканеца
    Глобичка и на свобода, трябва да сме толерасти. Вместо ефективна присъда и в пандиза, където му е мястото на подобен примат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари