Русенец: Около 40 минути стоях в задръстване на "Дунав мост"

1
Изключително интензивен е трафикът в района на ГКПП "Дунав мост" при Русе
Изключително интензивен е трафикът в района на ГКПП "Дунав мост" при Русе Снимка: БТА

Изключително интензивен е трафикът в района на ГКПП "Дунав мост" при Русе

Това съобщиха от граничния пункт, предаде БТА.

Всички гишета работят, но причина за интензивния трафик са многобройните леки автомобили на влизане и излизане от страната. Това затруднява движението в района.

"Пътуването е ужасно. Работя в индустриална зона "Тегра", която се намира между Русе и Мартен, на няколко километра от ГКПП "Дунав мост". Около 40 минути стоях в задръстването", обясни 39-годишният Йордан Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    До 123
    Селяк, дургия път преди да коментираш се запознай с фактите, организацията и причините. Полза от празноглавци с комплекси да се изкажат - никаква!
  • 7
    3
    Pffff
    Ченгетата създават това напрежение,никаква координация,няма умисъл ,пълна скръб
  • -3
    2
    123
    какво пищите не ми е ясно ? отпускарски сезон, инфраструктура на 70г. съседна държава, по-богата от нашата с 20 мил. население. разбира се, че ще седите на едно място и ще чакате. 40 мин. до час е резонно забавяне. натискате се за демокрация, за европа, ще седите и ще търпите. чакат и в Париж и в Берлин и Копенхаген чакат свички. престанете с това селското скимтене.
  • 20
    1
    Дунавмост
    Гастарбайтерите ви разказват играта всяка година. Свободно движение , а !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари