Русе се обединява срещу дрогата

1
Заедно да спасим децата и Русе от дрогата
Заедно да спасим децата и Русе от дрогата Снимка: Окръжен съд - Русе

Заедно да спасим децата и Русе от дрогата

В Пленарна зала се проведе кръгла маса, като част от каузата „Заедно да спасим децата и Русе от дрогата“. Съдия Явор Влахов от Окръжен съд – Русе поднесе поздравителен адрес от името на председателя на съда Николинка Чокоева, подкрепяйки сътрудничеството между институциите.

Инициативата бе подкрепена от представители на местната и държавната власт. Сътрудници в каузата са Областна администрация, Регионално управление на образованието, Регионална здравна инспекция, Областна дирекция на МВР, БЧК – Русе, Община Русе, Център за психично здраве, болница „Канев“, Русенски университет „Ангел Кънчев“, както и други държавни институции и неправителствени организации. В залата присъстваха представители на училищни ръководства, родителски настоятелства и студенти.

Дискутиращите се обединиха около тезата, че превенцията започва от семейната среда и училището, и че трябва да се подават сигнали в съответните институции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    ...
    Как бе ?!? Като правите почитни граждани най-приближените имена до синтетиките ли ? Като им давате клубове на централни места ли ? Този съд е ебаси зоопарка нагъл.
  • 3
    3
    Мариян
    Че те дилърите в Русе са едни и същи от 20 години плащат си на полицията и никой не ги закача целият град ги знае кои са даже и бездомните кучета ги знаят но мвр не ги знае така ли за съд са корумпираните мърши в од мвр защото ги покровителстват от много време
  • 12
    2
    Огледалото
    Когато спре покровителството от държавните органи и организирани канали за доставка от тях, ще намалее и материала. Дозина полицаи, сега на ръководни позиции , започнаха като дилъри в патрулките и си платиха повишенията с пари от дрога. Та те ли ще спрат наркоразпространението ... смех
  • 11
    1
    Не е интересно
    Стига с гръмки фрази и празни приказки, само вижте градинки и други места с нахвърляни спринцовки, масовото дрогиране на младежи, да не говорим за дрогирани и употребили алкохол шофьори, които са пък родители. И ми говорите за семейството, да ама не само то е важно защото и в училищата дори някои служители съдействат за пласиране на такива вещества. Досега някаква статистика за резултата от това ви начинание не е излязла, нали. Мара си пее една песен, защото нея си знае, ама дали е интересна и я чуват и харесват другите, не се знае.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари