Русе се подготвя за зимата

1
Областният управител Данаил Ковачев свиква съвещание за готовността за посрещане на зимния сезон
Областният управител Данаил Ковачев свиква съвещание за готовността за посрещане на зимния сезон Снимка: Dunavmost / архив

Областният управител Данаил Ковачев свиква съвещание за готовността за посрещане на зимния сезон

Утре от 09:30 часа в зала „Свети Георги“ на Областна администрация – Русе ще се проведе съвещание на областния управител Данаил Ковачев с членовете на Щаба за изпълнение на областния план за защита при бедствия и за взаимодействие с националния и общинските щабове, както и с кметовете на общините от региона.

Съвещанието е с цел оптимизиране на организацията и координиране на дейностите по подготовката на областта през оперативен зимен сезон 2023 – 2024 г. В рамките на срещата ще се разгледа готовността на институциите от областта за работа при екстремални зимни условия. „Целта на заседанието е да сме в готовност да реагираме във всякаква ситуация в условията на усложнена зимна обстановка“, коментира Ковачев и поясни, че е необходимо да бъдат разгледани всички възможни сценарии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    5
    Гражданка
    Тази година ще фърлят противозачатъчни, за да не прихванат от избрания.
  • 12
    4
    Grajdanino
    Миналата "зима" се побъркаха да хвърлят сол при положителни температури. Явно лапачката е много голяма за да го правят.
  • 4
    3
    Симеон
    Областен управител....... Това недоразумение. Абе това са сериозни работи, да беше изчакал да минат балотажите или са ти казали че си пътник и си търсиш работа
  • 3
    2
    Олееее УЖАСССС
    Стария ЕКО началник ще се връща в Обштаната. Тази мръсна, долна, селска пръчка и свиркаджийка на мюсулмански шишки, ще разкаже играта на ергените в сградата. Била кажуват много активна през почивките - за 3 минути свършвала произволен кандидат.
  • 9
    1
    Аааа Нье
    Ние през зимата сме се пидготвили за поредния сексскандал, Епизод 2. В нашата Общана е весело с мирис на 50 нюанса "тука има, тука нема".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари