Русе и Гюргево отново заедно ще кандидатстват по програма ИНТЕРРЕГ

1
Разгледани бяха възможностите за сътрудничество по четирите основни приоритета на програмата:  По-добре свързан регион; По-зелен регион; Образован регион; Интегриран регион
Разгледани бяха възможностите за сътрудничество по четирите основни приоритета на програмата: По-добре свързан регион; По-зелен регион; Образован регион; Интегриран регион Снимка: Община Русе

Днес се проведе среща между представители на Община Русе и представители на Окръжен съвет Гюргево за по-добро сътрудничество

От българска страна участваха зам.-кметът по "Икономика и международно сътрудничество" Златомира Стефанова, Ивайло Кадишев, директор на дирекция „Международни политики, стопански дейности и анализи“, Цветан Йорданов, началник отдел „Международно сътрудничество и проекти“, и Лили Ганчева, изпълнителен директор на Асоциация „Еврорегион Данубиус“. От румънска страна на срещата присъстваха Елисабета Михалча, зам.-председател на Окръжен съвет Гюргево, и Мируна Дудьу, експерт „Евроинтеграция и проекти“.

Обсъдени бяха проектни идеи за партньорство, с които да се кандидатства по програма ИНТЕРРЕГ Румъния-България 2021 - 2027. Разгледани бяха възможностите за сътрудничество по четирите основни приоритета на програмата:

• По-добре свързан регион

• По-зелен регион

• Образован регион

• Интегриран регион

Двете страни изразиха удовлетворението си от срещата и се договориха за последващи разговори, в които финално да бъдат идентифицирани проектните концепции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари