Румяна Вакарелска, журналист: Оставката на Борис Джонсън е историческо събитие

0
Тя посочи, че най-споменаваното име за бъдещ министър-председател на Великобритания е министърът на отбраната Бен Уолъс
Тя посочи, че най-споменаваното име за бъдещ министър-председател на Великобритания е министърът на отбраната Бен Уолъс Снимка: БГНЕС

За първи път имаме оставка на премиер не по политически причини, а заради неговото лично поведение

"Днес сме свидетели за едно „историческо събитие“ за Великобритания, както и за политическия живот в световен план, защото за първи път имаме оставка на премиер не по политически причини, а заради неговото лично поведение, което е свързано с многобройни скандали".

Това заяви за Euronews Bulgaria журналистът Румяна Вакарелска.

Тя посочи, че най-споменаваното име за бъдещ министър-председател на Великобритания е министърът на отбраната Бен Уолъс, но все още е твърде рано да се правят прогнози.

По думите ѝ в момента не се очакват предсрочни избори.

Има много силно брожение в парламента, че е небходимо да има парламентарни избори поради загубеното доверие в Консервативната партия, но това е само една теоретична възможност към момента“, каза още тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари