Румяна Бъчварова вече е посланик на България в Израел

0
С директора на департамента за Южна Европа Ирис Амбор обсъдихме двустранните отношения между България и Израел, хвали се бившата министърка
С директора на департамента за Южна Европа Ирис Амбор обсъдихме двустранните отношения между България и Израел, хвали се бившата министърка

"Днес връчих копията на акредитивните ми писма в Министерството на външните работи на Израел на г-н Мерон Рубен, директор на Държавния протокол. По време на срещата с него обсъдихме и предстоящата церемония по официалното връчване на акредитивните писма".

Това написа в социалната мрежа бившият началник на политическия кабинет на премиера и вече посланик на страната ни в Израел Румяна Бъчварова. Тя обнови информацията за местоработата си в профила си във Фейсбук на 19 юни.

С директора на департамента за Южна Европа Ирис Амбор обсъдихме двустранните отношения между България и Израел и я запознах с приоритетите на започващия ми мандат като извънреден и пълномощен посланик на Република България”, съобщи Бъчварова и подчерта, че двете са се съгласили, че многобройната българска общност в Израел, е живата връзка между двата народа и има значим принос за добрите междудържавни отношения.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари