Румен Радев удостои с почетен знак главен комисар Николай Николов

0

Президентът присъства на тържествената церемония по откриването на бюст-паметник на Юрий Захарчук

"Служителите на Главна дирекция „Противопожарна безопасност и защита на населението“ изпълняват с чест дълга си в една много тежка, рискована, но високохуманна професия и са достойни наследници на основателя на съвременното противопожарно дело в България Юрий Захарчук".

Това заяви президентът Румен Радев на тържествената церемония по откриването на бюст-паметник на Юрий Захарчук, издигнал противопожарната служба на София до една от най-добрите в Европа, съобщиха от пресслужбата на държавния глава. Президентът Радев отбеляза значимия принос на Юрий Захарчук за развитието на противопожарното дело в България с въвеждането на нови методи на работа, които издигат на най-високо ниво подготовката и престижа на българските огнеборци.

По време на официалната церемония държавният глава Румен Радев удостои с Почетен знак на президента директора на ГДПБЗН главен комисар Николай Николов за изключителните му заслуги по време на дългогодишната му и отговорна служба в системата на пожарната безопасност и защитата на населението, както и за неговия професионализъм и всеотдайност.

Общото между главен комисар Николай Николов и Юрий Захарчук е всеотдайността, високият професионализъм и готовността да дадат всичко от себе си в името на България“, подчерта президентът Радев. Той подчерта също така, че дългогодишната служба и професионализмът на главен комисар Николов са ценно наследство, което е от полза за дейността на Министерството на вътрешните работи, както и за страната ни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    до 2
    Ми да! Те торбичките под очите и кръвясалият поглед е от взиране в пламъците! Как изобщо можа да си го помислиш?:) Засрами се!
  • 1
    2
    До 1
    Прилича ми на пълен въздържател..
  • 1
    1
    русенец
    Какъв тоя маршал, бе?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари