Румен Радев: Правителството, което назначих, засегна дълбоко интересите на мафията

2
Корупционери търсят начин да върнат часовника назад към времето на Борисов
Корупционери търсят начин да върнат часовника назад към времето на Борисов

Атаката срещу министъра на икономиката цели да обезсмисли и да постави под въпрос легитимността на всички актове на служебния кабинет.

Това заяви президентът Румен Радев в отговор на журналистически въпрос във връзка с информацията за двойното гражданство на министър Кирил Петков.

Правителството, което назначих, засегна дълбоко интересите на мафията, осветли и пресече много схеми, каза президентът Радев. Видяха се празните язовири, станаха ясни парите, предплатени за ремонти и строежи на хартия, видя се къде отиват кредитите на Българската банка за развитие, отбеляза Радев, предава БТА.

Корупционерите търсят формален юридически повод, за да върнат часовника назад към времето на Борисов, когато те паразитираха върху бюджета, заяви още държавният глава. Той допълни, че това е политическия залог, по юридическия казус, свързан с гражданството на Кирил Петков, ще се произнесат съдиите от КС.

Държавният глава отговори на журналистически въпроси преди да участва в отбелязването на Деня на миньора и 30 години от създаването на Българска минно-геоложка камара в София.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари