Румен Радев: Няма пряка заплаха за националната ни сигурност

0
Ако има някаква промяна в обстановката, съм готов да свикам Консултативния съвет по национална сигурност, каза държавният глава
Ако има някаква промяна в обстановката, съм готов да свикам Консултативния съвет по национална сигурност, каза държавният глава Снимка: БГНЕС

Ако има някаква промяна в обстановката, съм готов да свикам Консултативния съвет по национална сигурност, каза държавният глава

Както виждате, службите за сигурност работят усилено и в момента най-важното е да не се допуска некомпетентно вмешателство в тяхната работа и продължаване на опитите за тяхната политизация. Това коментира в Бургас президентът Румен Радев, относно нуждата от свикване на Консултативен съвет по национална сигурност предвид събитията в Израел, предаде БТА.

"И вчера обобщените резултати от доклада на Националния контратерористичен център, обявени от министър-председателя, показаха, че към момента няма пряка заплаха за националната ни сигурност. Аз очаквам службите за сигурност да продължат да работят спокойно и отговорно. Ако има някаква промяна в обстановката, съм готов да свикам Консултативния съвет по национална сигурност", каза държавният глава.

В Бургас той коментира и законопроекта за изменение и допълнение на Конституцията на Република България.

"Настоящото Народно събрание няма легитимност като обществена подкрепа, нито достатъчно гражданско представителство като процент гласували на последните избори, за да пренаписва Конституцията. А и партиите, които напират да пренапишат обществения договор нямат и моралната легитимност да го правят, защото те събират парламентарна подкрепа с цената на предателството на собствените си избиратели. На всички е ясно, че тези напъни за промяна на Конституцията се правят най-вече, за да се оправдае безпринципната коалиция", каза Румен Радев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    фена на Путин
    И слава богу, защото ще ни превземат с пръчки и камъни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари