Румен Радев: Не е ясно дали целта на Пригожин е свалянето на Путин

1
Президентът коментира обстановката в Русия
Президентът коментира обстановката в Русия Снимка: БГНЕС

Президентът коментира обстановката в Русия

Все още не е ясно дали целта на Пригожин е свалянето на Путин, или действията му са резултат от старите разправии на лидер на „Вагнер” с Министерството на отбраната в Москва. Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти във Виена, предава NOVA.

Държавният глава подчерта, че при формиране на тежко въоръжена частна армия, особено когато част от членовете ѝ са престъпници, е „проблем какво ще се прави с нея, когато войната свърши”.

Вагнер” имаше съществено участие във военния конфликт в Украйна. Но последната им локация дори не е на фронта”, коментира още Радев. И допълни, че онова, което България може да направи в този момент, е да укрепне отбранителния си капацитет в системата на НАТО.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    м.м.
    Mаллее, Късопишков я закъса!
  • -1
    7
    В.П.
    Време е за лов на петоклонници ! Да се разтворят данните от компютрите и да се види кой ,кой е ! Да се поднесат четирихилядниците на обществото ,па да видим...... !
  • 7
    6
    до 5
    Леко бе...ще си изповръщаш червата от напъни...тресеш се от злоба...споко - дишай, смъркни си дозата, релаксирай - удари си една злобарка, подремни, пий си хапчетата 🤣🤣🤣
  • -7
    5
    До 4
    Е как кой ще ни забавлява? Както винаги оная рушлямска ковра майка ти ще ни забавлява! Да я гледаме как се дави от спермата на черните рязани чеченски паламарки! Буахахахаха! Как може да сте толкова ПРОСТИ рушлямските тролчета? Мутрофанката с конкурс по слабоумие ли ви избира?
  • 4
    4
    Ванчоооо
    Ще ти се пръснат вените от напъване бе - недей, че кой ще ни забавлява после 🤣🤣🤣
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари