Румен Радев: Между институциите и бизнеса е необходим диалог

0
„Нашата природа крие в недрата си несметни богатства, които трябва да се развиват по начин, който да гарантира здравето на поколенията“, отбеляза президентът
„Нашата природа крие в недрата си несметни богатства, които трябва да се развиват по начин, който да гарантира здравето на поколенията“, отбеляза президентът Снимка: Президентство на РБ

"Между институциите и бизнеса е необходим диалог, лишен от предубеждения", заяви президентът Румен Радев.

Той присъства на тържествено честване на 70 години от създаването на „Минстрой Холдинг“ АД, съобщи bTV

Отбелязването на годишнината събра представители на институции, местна власт, синдикати, работодателски организации.

В приветствието си държавният глава Румен Радев посочи, че при намирането на решения за бъдещето на България трябва да се има предвид факта, че в основата на всяка икономика и енергетика стоят минното дело и ключовата инженерна и транспортна инфраструктура.

„Това са сектори със стратегическо значение за всички останали отрасли, за нашата конкурентоспособност, икономически растеж и енергийна независимост“, заяви Румен Радев.

„Нашата природа крие в недрата си несметни богатства, които трябва да се развиват по начин, който да гарантира здравето на поколенията“, отбеляза още държавният глава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари