Румен Радев: Има политическа намеса в работата на съдебната власт

0
Диалогът между магистрати и политически партии задълбочава недоверието у гражданите
Диалогът между магистрати и политически партии задълбочава недоверието у гражданите

Диалогът между магистрати и политически партии задълбочава недоверието у гражданите

Има политическа намеса в работата на прокуратурата и изобщо на съдебната власт. Това заяви държавният глава Румен Радев, след като откри годишната конференция на началниците на отбраната от Балканите.

Президентът отказа да коментира шансовете за връчване на втори и трети мандат, преди да са се изчерпали възможностите за реализиране на първия, но посочи: „Диалогът в последните дни между магистрати и политически партии хвърля сянка върху принципите на една бъдеща коалиция и задълбочава недоверието у гражданите”, цитиран от NOVA.

Той коментира и темата Северна Македония. По думите на държавния глава ръководството на РСМ трябва да убеди не България, а своите граждани, че гради демократична държава. Радев е категоричен, че българите в РС Македония са подложени на системен тормоз.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари