Румен Радев и Николай Денков се качват на нови бронирани мерцедеси за 1 милион лева

0
Епископ Поликарп освети 3 чисто нови бронирани мерцедеси
Епископ Поликарп освети 3 чисто нови бронирани мерцедеси Снимка: БГНЕС

Епископ Поликарп освети 3 чисто нови бронирани мерцедеси

Белоградчишкият епископ Поликарп освети новата придобивка на Националната служба за охрана /НСО/ от 3 чисто нови бронирани мерцедеси.

Всеки един от тях струва по един милион лева без ДДС. Бронираните машини ще се използват от президента, премиера, председателя на парламента и чуждестранни гости.

"С кратка церемония НСО прие в състава си три нови бронирани леки автомобили от висок клас. Придобитите от НСО автомобили, както и всички други оперативни активи на службата, не са предназначени за конкретно охранявано лице, а ще се експлоатират по целесъобразност", посочват от службата в официално съобщение, озаглавено "Националната служба за охрана прие нова материална част", се казва в официалното съобщение от НСО.

"С новата материална част преимуществено ще бъдат посрещнати неотложните нужди на държавната охранителна служба за осъществяване на законовите функции на НСО по осигуряване на чуждестранни официални лица на посещение у нас, както и на лицата по чл. 20, ал. 1 от Закона за националната служба за охрана", се казва още в съобщението на службата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    до номер 3
    Прав си! По данъчна оценка вече живея на "центъра" и ми вдигнаха данъка на апартамента на 100%. Е, в събота и неделя, когато няма автобуси 5 и 19, вървя пеш от Родина -2 до истинския център 25-30 мин.
  • 5
    3
    до 1
    Не се оплаквай! Нали живееш на центъра? Е, по данъчна оценка поне.
  • 7
    2
    Ама
    Защо нали народната любов ги пази . Тая демокрация навъди много кърлижи само пият кръвчица от народа .
  • 10
    1
    русенец
    А пък в квартал Родина -2 автобусите 5 и 19 не пътуват в събота и неделя. И то от доста години вече.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари