Румен Петков: Налице е грозен политически пазарлък у нас!

0
Лидерът на ПП АБВ смята, че зад кулисите тече пазарлък и за местните избори, който ще пренареди политическия пъзел по неузнаваем начин
Лидерът на ПП АБВ смята, че зад кулисите тече пазарлък и за местните избори, който ще пренареди политическия пъзел по неузнаваем начин Снимка: ПП АБВ

Лидерът на ПП АБВ смята, че зад кулисите тече пазарлък и за местните избори, който ще пренареди политическия пъзел по неузнаваем начин

Налице днес е грозен политически пазарлък у нас и обществото трябва да си даде сметка за това, коментира пред медиите в Плевен председателят на АБВ Румен Петков и обясни, че подмяната на дневния ред на държавата се извършва с подхвърляне на дребни теми, като партийни или междуличностни междуособици. Петков смята, че зад кулисите тече пазарлък и за местните избори, който ще пренареди политическия пъзел по неузнаваем начин, дори на места с трайни традиции, като Перник, например. Една от целите, посочи той, е левицата у нас да бъде изтласкана много настрани което ще направи особено тежко положението за формациите в левия политически спектър, пишат от пресцентъра на партията.

В анализа си за вътрешните и външни политически процеси Румен Петков изрази тревога за националната сигурност на Съединените щати, като за пример посочи, че на територията на държавата от началото на годината са регистрирани 160 масови разстрела (по данни на американската агенция по сигурността), както и скандалите с теч на секретна информация от Пентагона. Кризата на сигурността на Щатите е катастрофална, а добруването на САЩ е от стратегически интерес за България. И ние, като партньорска държава, трябва да помогнем на САЩ, посочи Петков и подчерта, че България, явно за разлика от Щатите, разполага с необходимия инструментариум за целта – ДАНС, разузнаване, контраразузнаване, специални части. При така създалата се ситуация, налице в службите за сигурност на САЩ е интелектуална немощ, институционално безсилие и безпътица и невъзможност на администрацията на Байдън да защити на първо място интересите на американските граждани, коментира още лидерът на АБВ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари