Румен Гечев: От посещението на г-н Тагарев във Вашингтон има повече въпроси, отколкото отговори и опасности за въвличането ни във война

1
Гечев се обърна към министъра на отбраната, като го обвини, че нарушава всякакви правила
Гечев се обърна към министъра на отбраната, като го обвини, че нарушава всякакви правила Снимка: БНТ

Гечев се обърна към министъра на отбраната, като го обвини, че нарушава всякакви правила

Г-н Тагарев не е упълномощен от българското правителство да поема ангажименти за увеличаване на чуждите войски над това, което сме се разбрали в България. Той няма мандат от българското правителство. Освен това като министър на отбраната той няма право да поема ангажименти за разполагане на ракетни системи в страната ни, за каквото нито има решение нито на правителството, нито на българския парламент, това заяви в "Панорама" по БНТ Румен Гечев от "БСП за България".

Депутатът от "БСП за България" посочи, че България трябва да изпълнява ангажиментите си като член на НАТО, но договорът ни не предвижда да изпълняваме ролята на жандарм и да решаваме военни конфликти на островите Фиджи, в Аденския залив.

Гечев се обърна към министъра на отбраната, като го обвини, че нарушава всякакви правила, а също и че е отишъл на посещение във Вашингтон без мандат от правителството.

"От посещението на г-н Тагарев има повече въпроси, отколкото отговори и опасности за Република България и нейното въвличане във военни конфликти".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Милю
    Румен Гечев е агент на ДС "ЕКОНОМОВ", народен представител от БСП в три парламента, вицепремиер и министър на икономическото развитие в кабинета на БСП с премиер Жан Виденов (26 януари 1995 г. – 12 февруари 1997 г.), довел България до икономическа катастрофа, изразяваща се в крах на банковата система, хиперинфлация, хлебна криза и стопяване на спестяванията на населението.
  • 3
    2
    HaHa
    Мирославке! Бонева! Бива ли да си толкова клето същество? Още в ефир водещия на Панорама опроверга лъжата на Гечев след като получи официална информация от редакцията, която я има побликувана в държавен вестник...
  • 3
    1
    Az
    Този министър Тагарев е пълен катил. Български предател. И майка си ще предаде надупвайки се на американците
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари