Тодор Тагарев: България заслужава да бъде един достоен съюзник в НАТО

1
При посещението във Вашингтон не са поставяни допълнителни искания за помощ за Украйна
При посещението във Вашингтон не са поставяни допълнителни искания за помощ за Украйна Снимка: БГНЕС / Архив

При посещението във Вашингтон не са поставяни допълнителни искания за помощ за Украйна

При посещението на българската делегация във Вашингтон не са поставени допълнителни искания за помощ за Украйна, каза министърът на отбраната Тодор Тагарев пред кореспондента на БНР в САЩ.

Министърът обяви, че американските съюзници са дали много висока оценка за действията на кабинета за модернизирането на армията: "Те оценяват много високо ангажимента на сегашното правителство и подкрепящото го мнозинство в Народното събрание да увеличим разходите за отбрана, да модернизираме армията, да мотивираме нашите военнослужещи, повече хора за започнат служба в армията, да бъдат високо подготвени. За да имат отбранителните способности, които България заслужава, тя да бъде един достоен съюзник в НАТО".

Предстои днес министърът да бъде в Грийнвил, Южна Каролина, където ще посети заводите на "Локхийд Мартин" (Lockheed Martin).

Представители на ръководството на компанията ще го запознаят с производствения процес на самолетите Ф-16 Блок 70, предназначени за българските ВВС

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    33
    Ядосан
    До магаренко-идиота 5 години минаха откакто корупционерът боко-свинята даде парите на американците. До сега ни пари, ни самолети... Магаренко-тъп-и грозен, дали американците въобще ще ви дадат някакви самолети на убитаци и подлоги като вас е крайно съмнително... Щом досега нищо не ви дадоха. Евала на американците - взеха парите от простата корумпирана банкянска тиква, и го изпързаляха като последния глупак, че ще му дадат нещо....
  • -1
    32
    daskal
    Започнаха и да крадат никове тъпите рушлямски тролчета в безсилието и злобата си! Побъркаха се слабоумните роби на Мутрофанката!
  • 2
    31
    русенец
    Бившият член на БКП и аспирант в академия "Жуковски" в СССР, е в първите редици на борбата за демокрация и пръв русофоб. С други думи от русофил е станал на американопитек.:) Утре според конюнктурата на пазара може да стане и верен на Китай примерно или на Индия - все велики държави са!:)
  • 1
    30
    F16
    И колко стотин самолета ще получат Украинците и кога ще ги получат? Че да не стане като Пейтриътите, дещо щяха да спрат всяка ракета, а гледам, че си ги бомбят редовно руснаците и пейтриътите много не им пречат. Или леопардите дето щяха да стигнат август в Крим, ама май не стигнаха. Как не разбраха, че в тази гадна война въпросът е в бройките и това кой колко броя техника или жива сила колко бързо може да осигури. И каквото и да си говорим предимството е на страната на Русия.
  • -4
    29
    РУК за Ръша
    Да, и аз като фена на Путлерчо заработвам с гъза си, защото друго не мога да правя, ама добре че нося на ебан, че иначе щях да ровя по кофите заедно с колегите от ДБППЛГБТ+...аама сега като ме порят отзад и е КЕЕЕЕФФФ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари