Румен Драганов: Трябва да видим коя е Мъсковица

3
"Принципът в туризма е да се целиш в жената", посочи директорът на Института за анализи и оценки в туризма
"Принципът в туризма е да се целиш в жената", посочи директорът на Института за анализи и оценки в туризма Видео: btv

"Принципът в туризма е да се целиш в жената", посочи директорът на Института за анализи и оценки в туризма

Мъск е добре дошъл в България. Дай Боже през април да го посрещнем, но министрите на туризма и културата да си свършат работата“, коментира в „Тази събота“ по bTV PR експертът Максим Бехар.

България няма хубаво туристическо лого. Няма да казвам на какво прилича. България няма туристически слоган, няма визия за туризма за 2023 година. Нека да дойдат всички, Бил Гейтс - всички са добре дошли, но има далеч по-важни неща за вършене“, добави той.

Според него темата с идването на най-богатия човек се е превърнала в гротеска.

Всеки, който дойде, е добре дошъл. В България годишно минават над 60 хил. милионери и над 12 милиардера, освен българските. Смисълът на туризма е туристът да забрави своите проблеми“, посочи директорът на Института за анализи и оценки в туризма Румен Драганов.

„Принципът в туризма е да се целиш в жената. Ако Мъсковица каже на Мъск, да отидат в България – той се обажда по телефона и казва да палят самолета, защото тя иска“.

Ако Мъск дойде с някой, който му трови живота, той няма да види нищо от красотите“, обясни Драганов.

Трябва да сме коректни по отношение на рекламата. Ако Мъск идва заради снимка и това, което вижда на нея, не е така, той може да претендира да му върнем парите“, допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари