Румънци биха общинари на паркинг в Русе

1
Неправилно паркирали колата си на централен русенски булевард румънци се разгневиха от действията на общинските служители
Неправилно паркирали колата си на централен русенски булевард румънци се разгневиха от действията на общинските служители

На 23.08.2016г. в 11.45 часа е подаден сигнал  полицай от Второ РУ при ОДМВР Русе, за нанесена телесна повреда на служител на ОП "Комунални дейности".

В хода на мероприятията е установено, че около 11.25 часа служители на ОП "Комунални дейности", съвместно с полицейски служител са изпълнявали задълженията си по контрол на движението на бул. "Липник". Същите установили неправилно паркиран лек автомобил "Опел" с румънски регистрационен номер, след което го натоварили на платформата за репатрирането му до паркинга на ОП "Комунални дейности"на ул. "Котовск".

На място румънските граждани, живущи в Р Румъния, гр. Питещ не позволили на общинските служители да репатрират автомобила, отваряйки шофьорската врата на служебния автомобил и държейки се грубо настоявали да заплатят на място.

В хода на възникналия конфликт със служителите на ОП "Комунални дейности" единия от румънските граждани е нанесъл удар с юмрук в областта на главата на единия от служителите. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на одмвр- русе за престъпление по чл.131, ал.1, т.1 от НК. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари