Румънските депутати искат да плащат символични цени за обяд в парламента

0
Депутатите настояват още за разнообразно и вегетарианско меню, които да не се повтарят повече от два пъти седмично
Депутатите настояват още за разнообразно и вегетарианско меню, които да не се повтарят повече от два пъти седмично

Сред изброените условия са две ястия с десерт да струват между 20 и 24 леи (8 и 10 лв.)

Румънските депутати искат да плащат само 20 леи (8 лева) за обяд в парламента, да се хранят в столова с мраморен под и порцеланов сервиз. Това съобщава сайтът Зиаре, като се позовава на данни, публикувани в Електронната система за обществени поръчки (SEAP).

Информацията е във връзка със стартирането на търг за отдаването на бюфетите и столовата в парламента на концесия.

Народните представители изискват ресторантът да отвори след не повече от 60 дни и не по-късно от 1 ноември. Сред изброените условия са две ястия с десерт да струват между 20 и 24 леи (8 и 10 лв.). Депутатите настояват още за разнообразно и вегетарианско меню, които да не се повтарят повече от два пъти седмично, за богат асортимент от безалкохолни напитки, допълва БТА.

Срокът на концесията е 24 месеца с възможност за удължаване с още една година. Прогнозната стойност е между 14 074 570 леи (5 629 828 лв.) и 21 088 588 леи (8 435 435) без ДДС. Критерият за възлагане е най-доброто съотношение качество-цена, а крайният срок за получаване на оферти или заявки за участие е 22 август, информира сайтът Зиаре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари