Румънски туристи задръстват "Дунав мост"

0
Румънските граничари предупредиха гражданите си да се запасят с храна и вода
Румънските граничари предупредиха гражданите си да се запасят с храна и вода Видео: NOVA

Румънските граничари предупредиха гражданите си да се запасят с храна и вода

Километрични задръствания на граничния пункт „Дунав мост” при Русе. Румънските туристи пътуват и към българското Черноморие, и към Гърция, което натоварва трафика и в България. Пунктът Русе - Гюргево бе най-натовареният на границата ни с Румъния. Затова румънските граничари предупредиха гражданите си да се запасят с храна и вода, особено за часовете между 12:00 и 15:00 часа, предаде NOVA.

Приоритетно се обработват леките коли, работят 4 гишета българска страна за леки коли и автобуси. Само едно гише работи за камионите. Румънските власти приоритетно пропускат коли в определени часови пояси, което забавя преминаването на камиони.

В румънската част имаше 8 км опашка, за 20 часа едва стигнах до границата”, обясни български шофьор. Според него забавянето е заради ограничената обработка на документите. От 4-те колони, само едно гише работи, обясни един от българските шофьори. Бързоразвалящите се товари се обработват с предимство, уточни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    7
    До 5
    Еми по богати сме от теб усраинска курво! Мри в лайна педермиш недоебан! Нахуй усрайна хохло!
  • 5
    6
    До 5
    Най-важното е, че спестявам всеки месец за един презерватив, с който те опъвам и не си мразя шланга после. А пък ти харесваш аромата на кокиче и те жуля с кокичета скъпи.
  • -13
    5
    До коментар 2
    Не всички са бедняци като тебе робе. Сигурно на края на месеца гледаш дали ще можеш да си позволиш тоалетна хартия от промоцията или сапун за гъза.
  • 15
    4
    ...
    Като сме зациклили на инфраструктура от 1952г., какво очаквате ? Мафията ни е стиснала за гърлото и не пуска нито лев, ако законно не окраде 60 стотинки от него. И ние и Румънците сме жертви на шепа мафиотски утайки, които трябва да излезем и докато не ги избием, ще ги пишем тия глупости всяко лято още 30г.
  • 20
    3
    Въъъъх
    Ако отворят още едно гише за камиони ще трябва да делят с още двама трима и за това не искат
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари