Румънски ТИР е ударил камиона, който разпиля каси с бира на пътя Русе - Бяла

0
Заради множеството стъкла по пътя е извикан екип на пожарната от Бяла
Заради множеството стъкла по пътя е извикан екип на пожарната от Бяла

Български и румънски тир са ударили на пътя Русе - Бяла

Както вече съобщихме, инцидентът затвори пътя в участъка между Волово и Борово.

Български ТИР, превозващ каси с бираКаменица“, се е движил от Бяла към Русе. На десен завой в ремаркето му се е ударил идващият срещу него румънски камион. От удара чуждестранният водач е изгубил управление и се е преобърнал на една страна в дерето. Част от товара на българския ТИР се е разпилял по пътното платно, като в участък от стотина метра то е засипано с каси и счупени бутилки бира, предаде Русе Медиа.

Румънският водач е бил отведен за преглед в болницата в Бяла от екип на „Спешна помощ“. Заради множеството стъкла по пътя е извикан екип на пожарната от Бяла, който да разчисти и обезопаси мястото.

Според българския шофьор в момента на катастрофата е валял силен дъжд, а румънецът е навлязъл в насрещното движение. Полицията изяснява случая, като не се изключва вариантът ремаркето на на българина да се е унесло. На мястото ограничението на скоростта е 80 км/ч.

За леките автомобили бе въведен обходен маршрут от разклона за с. Батишница по III-501 Две могили – Борово и обратно на път I-5 Русе – Бяла. Тежкотоварните автомобили и автобусите изчакваха на място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    darkaveng
    Любопитно е с колко е "карал" румънският Идиот, че да не може да "вземе" завоя! И до кога КАТ ще толерират тази разпасана сган от тираджии?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари