Рублата отново поскъпна

0
Руската валута се приближи до петгодишен максимум
Руската валута се приближи до петгодишен максимум

Руската валута се приближи до петгодишен максимум

Рублата днес поскъпна, подкрепена от мерките за капиталов контрол, наложени от властите в Русия, информира Ройтерс.

Към 12:17 часа българско време руската национална валута се обменяше при курс от 55,957 рубли за 1 щатски долар и 59,063 рубли за 1 евро, близо до най-високи нива от пет години, които бяха отбелязани през месец май.

Рублата получава подкрепа от забраната, която властите в Москва наложиха на банките в страната да предоставят валута в брой на гражданите, както и да правят преводи към сметки в чуждестранна валута.

Руската национална валута може да продължи да поскъпва на фона на повишаването на търсенето ѝ. Експортно ориентираните компании в страната обикновено обменят долари и евро за рубли, за да покрият данъчните си задължения в края на месеца, отбелязва Ройтерс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    русенец
    https://finance.yahoo.com/quote/RUB=X/
  • -1
    3
    Ха-ха-ха
    Слабоумните рашистки тролчета пак полапват стафидките на късокракия азиятски сатрап! Да мрете в адски мъки, жалки безродни нещастници! АМИН!!!
  • 5
    2
    Хвала!
    Слава на великата Россия! Да ви сЕра на уСрайната и на €врогейския съюз!
  • 5
    1
    хахаха
    бахахахахахахахаха...... мухахахахахаха. аааааа хахахахахайаа чакам умирисания на пушена сланина и самогон хохол да се издриска със слава за усраина. хахахаха..... Само на ме ли прави огромно впечатление тази статия, ако е вярна ? това значи пълен крах за европа. и тотален позор за пропагандата, която налагаше досега.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари