Розова дрога за 400 евро на грам стана хит на наркопазара в Латинска Америка

1
Прахът с вкус на ягода, предизвиква халюцинации и може да бъде смъртоносен
Прахът с вкус на ягода, предизвиква халюцинации и може да бъде смъртоносен

Прахът с вкус на ягода, предизвиква халюцинации и може да бъде смъртоносен

Розов кокаин с вкус на ягода е новият хит сред богатите наркомани в Европа. Дрогата е известна в ъндерграунда с названието „туси“ (от английски - “2C”) всъщност не съдържа кокаин. Розовата кока бързо се прочу като дрогата на висшето общество и струва 400 евро на грам, съобщи Telegraph.bg.

Прахът е боядисан с кулинарни оцветители и наред с други субстанции съдържа халюцигена „2C-B”, синтезиран от химика Александър Шулгин през 1974 година. В състава си съдържа кетамин, MDMA, кофеин и смъртоносния фентанил. Може да се приготвя и в домашни условия.

Туси“ е петият най-разпространен наркотик в Колумбия и присъства на наркопазара в Аржентина, Венецуела, Уругвай, Чили и Панама. В Латинска Америка розовият кокаин се продава от млади наркомани, които го произвеждат и разпространяват в дискотеки и публични домове.

В Колумбия тази кока шества по улиците от години, но напоследък се разпространи в Испания и други европейски страни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари