Росица Кирова: Няма да се откажем от връщането на хартиената бюлетина

2
„Опасност от машинации има винаги", каза тя
„Опасност от машинации има винаги", каза тя Видео: NOVA

„Опасност от машинации има винаги", каза тя

Ние няма да се откажем от връщането на хартиената бюлетина и това е категорично заявено, защото изразява мнението на мнозина от българските граждани.

Това заяви в предаването „Офанзива” по NOVA депутатът от ГЕРБ Росица Кирова.

„Смисълът на демокрацията е в това да даваш права. Осигуряване на равни права на българските граждани би трябвало да може да е защитено с механизмите на демокрацията. Абсурдни са протестите в името на това да ограничиш нечии права. Нищо страшно не виждам в хартиената бюлетина”, каза депутатът от ГЕРБ.

Опасност от машинации има винаги. Те не зависят от хартията, машината, зарчетата, онази прескочи-кобила, за която някой говори. Те зависят от качеството на политиците, от осъзнаването. Не мисля, че машините могат да предотвратят манипулациите, ако такива има. Най-важното е да дадем право на всички да изразят своята воля. ГЕРБ загубиха избори с хартия и спечелиха избори с машина. Това какво ви говори”, запита Росица Кирова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Дамммм,
    Тая ли я шибаха набързо в джипката?
  • 5
    1
    Мунчо
    Миндил гаден
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари