Росица Кирова: Инфлацията е двойна и това се дължи на ПП

0
От „Продължаваме промяната“ отказаха да се вслушат в разумните предложения на ГЕРБ, заяви кандидатът за депутат
От „Продължаваме промяната“ отказаха да се вслушат в разумните предложения на ГЕРБ, заяви кандидатът за депутат Снимка: Фейсбук

От „Продължаваме промяната“ отказаха да се вслушат в разумните предложения на ГЕРБ, заяви кандидатът за депутат

"Всеки, който иска да промени начина си на живот към по-добро, не трябва да поглежда към тази промяна."

Това заяви в ефира на bTV кандидатът за депутат от ГЕРБ Росица Кирова, предаде БГНЕС.

Тя иронизира думите на Кирил Петков, че пред кабинета му са чакали 600 инвеститори.

Не съм чула един от тях да е отишъл в Монтана, Видин, Враца. Не зная един от тях да е направил инвестиция в България. Имате ли електромобил от Ловеч? Нямате. Тази инвестиция беше широко обявена и всички медии говореха за нея повече от месец, така и не се реализира“, каза Кирова.

Тя подчерта, че кампанията наистина ще бъде лесна, защото може да изброява цял ден всичко това, за което „Продължаваме промяната“ са излъгали българското общество.

На въпрос кой е виновен за това, че има високи цени, Кирилова отговори: „Като цяло е виновно управлението на хора, които имат наклонности към измама. Те измамиха българското общество с обещанията си, с претенциите си за експертиза, с претенцията си за познаване на икономическия процес, с претенциите си, че знаят всичко за еврозоната. Тези хора бяха против влизането на еврозоната, помните изказванията на Асен Василев. Сега изведнъж чуваме, че трябва да влезем в еврозоната, за да овладеем инфлацията“.

Кирилова заяви, че инфлацията в България, която е двойна на тази в еврозоната, се дължи на това, че „Продължаваме промяната“ не знаеха как да управляват и не пожелаха по никакъв начин да се вслушат в разумните предложения на ГЕРБ. „Ако бяхме овладели енергийния шок още в самото начало, за да може бизнесът да бъде компенсиран и енергията да не бъде влагана в цената на продуктите, нямаше да имаме такава инфлация. Тогава управляваше ПП“, добави Кирова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    До 6
    Аааа,може,може,щом и ти взе да даваш мнение,можеее...
  • 3
    7
    вГъзражданин
    Факт 1: Каза ли Костя, че ще дари партийната субсидия преди да се вреди за сефте в парламента? Каза. Дари ли я? Не, даже си построи палат с нея. Позволи си даже да излъже, че Сметната палата не му позволила, което пък предизвика техен официален публичен писмен отговор, че няма проблем да дари субсидията. Факт 2: Каза ли Костя "Позицията ни е ясна и категорична: не на тази ваксинация, не на тази ваксина"? Каза. Проверка на bTV показа, че 1/3 от парламентарната група на вгъзраждани имат не просто зелен паспорт, а са ваксинирани с по техните думи "експериментална субстанция". И един цитат по тоя случай "докато нямам опрян пистолет в челото, няма да се ваксинирам" каза ваксинирания с "Янсен" - Николай Дренчев, секретар на ЦК на БКП, пардон на Възраждане. Факт 3: Гласува ли под строй цялата парламентарна група на вГъзраждани в подкрепа на предложенията на ГЕРБ, ДПС и БСП? Гласуват! Почти на 100% идентични гласове със споменатите партии. Факт 4: Внесе ли Костя закон за НПО-та които се финансират от чужбина? Каза ли "Вън НПО-тата от българското училище, вън грантаджиите, вън чуждите колониални търговски вериги"? Каза. Неудобна подробност е, че жена му Велина Костадинова е член на управителния съвет на сдружение "Образователна общност - Варна" (видимо в Търговски регистър) и се финансира от "Отворено общество" на Сорос и от Лидл (който костя щеше да гони от държавата хахахаха) Факт 5: Каза ли Костя, че е против еврото? Каза. Спестява ли в евро? Според публичната данъчна декларация се вижда, че спестява и той и цялата му клика. Даже има кампания в Patreon срещу еврото, където валутата която е ИЗБРАЛ да го подкрепите е...ЕВРО! :D
  • 0
    6
    Ааааа, НЕ!
    Ама каква е тая социология, та да изкарва 22% от българите идиоти, бе?! Не мога да повярвам, че толкоз ще гласуват за ПП и ДБ!
  • 8
    5
    ZZX
    Сигурни ли сте, че е Росица Кирилова? Дали не е Кирова от ИТН, ГЕРБ и т. н. и т. н.
  • 14
    4
    Анализатор
    Типична отличителна черта на гробо-кумунягите е, че лъжат и мажат, а обвиняват други в това! Също така (като тази патка) плючт по банкянската Тиква, а след време ходят да му лижат уммирисания дебел крадлив задник!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари