Росен Желязков: Влизам със смесени чувства в Министерството на транспорта

0
Не е сега моментът, в който трябва да се прави оценка или самооценка, заяви новият министър на транспорта
Не е сега моментът, в който трябва да се прави оценка или самооценка, заяви новият министър на транспорта Видео: NOVA

"Запознат съм с всички процеси, които са на дневен ред във ведомството", заяви той

Влизам със смесени чувства в Министерството на транспорта. В такъв момент чувствата винаги са смесени”, каза новоизбраният министър на транспорта Росен Желязков.

"Запознат съм с всички процеси, които са на дневен ред в министерството, предстои да приоритизираме следващите стъпки. Не е сега моментът, в който трябва да се прави оценка или самооценка. Все пак контекстът за тази рокада не е от най-благоприятните, които са възможни в политическия цикъл. Искам да благодаря на Ивайло Московски, с когото сме работили дълги години в различни качества, но винаги конструктивно – особено в сферата на електронното управление, на информационните технологии и съобщенията“, каза още Желязков, предаде NOVA. 

Заелият досега поста Ивайло Московски, с който заедно влязоха в министерството, му пожела успех.

Той доста често си беше тук, така че това не му е първото влизане. Пожелавам му успех, кураж и сили да управлява мъдро и балансирано този сектор”, каза Московски.

„Сектор „Транспорт” се намира в устойчиво състояние. Необходимо е разбира се персонално да се влезе в детайли”, каза Московски преди официалната церемония по предаване на властта.

Той заяви, че оставя сектора в добро състояние, БДЖ – също. Що се отнася до концесиите, според него това е най-успешният начин за управление на транспортна инфраструктура не само в цяла Европа, но и в света.

Източник: NOVA
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари