Росен Плевнелиев: Радев е новият Орбан

0
Той коментира исканията за импийчмънт на президента Румен Радев, като заяви, че няма основание и че “не е сега моментът”
Той коментира исканията за импийчмънт на президента Румен Радев, като заяви, че няма основание и че “не е сега моментът” Видео: NOVA

Той коментира исканията за импийчмънт на президента Румен Радев, като заяви, че няма основание и че “не е сега моментът”

Посланието към народа е много тежко - че дори и САЩ не може да направи нищо на един Делян Пеевски, например. Така коментира списъка “Магнитски” президентът от 2012 г. до 2017 година Росен Плевнелиев в студиото на На Фокус с Лора Крумова” по NOVA.

Идват нови избори. Дайте да хванем последния влак на тази промяна, която и българските граждани очакват. Нека се направят специални екипи по списъка “Магнитски”. Нека европейските прокурори у нас да се задействат. Нека те да работят с американските и британски партньори. Нека се види истината, да се раздаде справедливост”, призова Плевнелиев.

Той коментира исканията за импийчмънт на президента Румен Радев, като заяви, че няма основание и че “не е сега моментът”. “Неправилно е това, защото политическите тези на Радев са едно, съвсем друго е способността на проевропейските сили в България да направят нещо заедно, отвъд ясното русофилство на Радев”, каза Плевнелиев.

Той коментира още думите на президента, че ще наложи вето за руско ядрено гориво, ако се наложи. “Радев е новият Орбан. Двамата говорят по един и същи начин. Допирните има точки са еднакви. За съжаление това са и опорните точки на Кремъл”, каза още президентът.

И отправи апел към “Продължаваме Промяната”, “Демократична България” и ГЕРБ: “Имаме последен шанс, водете позитивна кампания, дайте решение, спрете с братоубийствената война и търсете възможности на тези избори да се направи правителство”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    3
    Този
    Върви да готвиш при Деси че някой ще направи крем карамел
  • 15
    2
    Е 79
    Роско, простено да ти е днес да си проЗд!
  • 25
    1
    президент
    с едноцифрен рейтинг! още не сме забравили клипа със скалистите планини!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари