Росен Плевнелиев: Акцията на "Вагнер" е планирана от руските служби

0
Преди една година включването на „Вагнер“ в операцията, която всички наричаме война, имаше своя дълбок смисъл, коментира той
Преди една година включването на „Вагнер“ в операцията, която всички наричаме война, имаше своя дълбок смисъл, коментира той Снимка: bTV

Преди една година включването на „Вагнер“ в операцията, която всички наричаме война, имаше своя дълбок смисъл, коментира той

"Според мен това е една добре планирана и извършена операция на руските служби за сигурност, която ще постигне всички поставени цели“, каза президентът на България от 2012 г. до 2017 г. Росен Плевнелиев относно опита за метеж на лидера на частната армия „Вагнер“ Евгений Пригожин.

Преди една година включването на „Вагнер“ в операцията, която всички наричаме война, имаше своя дълбок смисъл. Защо? Защото затворниците бяха изправени първи, така както Сталин или Хитлер действат“, добави Плевнелиев в предаването „120 минути“ по bTV.

Цялата тази система се пропука, когато частната армия отпред се включи в тежък конфликт с ръководството на Министерството на отбраната с руската армия. Сегашната операция постига всички свои цели – елиминира частна милиция, „Вагнер“ е елиминирана, прехвърляме цялата отговорност, надява се Путин, че Сергей Шойгу да подаде оставка“, категоричен е той.

Генералите не обичат войната. Те не обичат техните войници да се избиват като кучета. Затова и „Вагнер“ беше на първа линия. Генералите на Русия не са доволни“, каза Плевнелиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Я? Чехльо?
  • 7
    5
    Александър
    Ти като президент какво направи за агентите от ДС бе, боклук от хайдуш ко потекло???
  • 7
    4
    Александър
    Оди си глей курвата и кр ивокраката снаха бе, не щастник! До оня ден ли жеше пениса от Банкя! И като президент беше ни щожество! Още ли не си в Белене!
  • 11
    3
    Разкарайте го тоя
    На никой нормално мислещ човек не му пука за този плъх и национален предател. Спрете да ни го натрапвате този злобен противен плужек! Да си харчи там парите които му дават от американското посолство или парите взети от българските данъкоплатци... рано или късно дните му на Земята ще свършат, ще трябва да отговаря пред по-висш съд от човешкия, а заграбените пари и имоти тогава няма да му помогнат...
  • 15
    2
    уф, отдъхнах си
    рекох, че тоя няма да се изпразни по случката, притесних се направо!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари